Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 artichauts
- 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 30 g de framboises fraîches
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de vinaigre de framboise
veya ½ c. à café de vinaigre balsamique - 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 11.8 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Chou-fleur vapeur
20min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min