Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de branches de céleri, coupées en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Chou-fleur vapeur
20min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25min
Pommes vapeur
25min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min