Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de branches de céleri, coupées en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30 Min
Chou-fleur vapeur
20min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Chou vapeur (300 g)
15min