Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le croquant aux noix
- 100 g de cerneaux de noix
- 30 g de beurre doux
- 10 g de crème
- 30 g de sucre roux
La purée de potiron
- 750 g de chair de potiron (p. ex. courge muscade ou hokkaido), coupée en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
-
40
g de jus d'orange
veya 30 g de jus de citron - 5 biscuits au beurre
-
150
g de crème fouettée turque (kaymak)
veya 150 g de crème double
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1794 kJ / 430 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50min
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Pancakes laotiens
15min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Purée potiron-orange
30 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min
Compote pomme-banane
20 min
Purée de légumes racines au romarin
45 min