雙筍炒豆皮

雙筍炒豆皮

4.5 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約1公分)
    50 克
  • 玉米筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 蘆筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)
    50 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 770.6 mg
Protein 44.1 g
Kalori 2200 kJ / 326.4 kcal
Yağ 17 g
Lif 24.7 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 56.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...