Cihazlar ve Aksesuarlar
雙筍炒豆皮
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 切條(約1公分)50 克
-
玉米筍 切段(約2公分)150 克
-
蘆筍 切段(約2公分)150 克
-
炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)50 克
-
素蠔油10 克
-
水15 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
770.6 mg
Protein
44.1 g
Kalori
2200 kJ /
326.4 kcal
Yağ
17 g
Lif
24.7 g
Doymuş Yağ
0.1 g
Karbonhidrat
56.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味自由配
10 Tarif
Tayvan
Tayvan