Cihazlar ve Aksesuarlar
海鮮煎餅
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
8 人份
Malzemeler
麵糊
-
低筋麵粉220 克
-
糯米粉50 克
-
蛋2
-
牛奶160 克
-
鹽1 茶匙
-
蔥 切段,(約 5 公分)100 克
-
花枝 切條140 克
-
蝦仁 去腸泥,洗淨80 克
-
韓式泡菜 切條100 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,斜切薄片20 克
-
新鮮青辣椒 (isteğe bağlı)20 克
沾醬
-
醬油2 大匙
-
烏醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切片1 大匙
-
蒜頭 切片½ 茶匙
煎餅
-
油
-
香油
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
649.3 mg
Protein
10.1 g
Kalori
803.3 kJ /
192 kcal
Yağ
2.8 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
30.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan