Cihazlar ve Aksesuarlar
金沙苦瓜
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
鹹蛋1 顆
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
苦瓜 去內膜,切片(約1公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水20 克
-
蔥 切段(約1公分)1 枝
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)½ 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
770.6 mg
Protein
11.9 g
Kalori
1464.5 kJ /
350.3 kcal
Yağ
25.3 g
Lif
13.9 g
Karbonhidrat
28.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味自由配
10 Tarif
Tayvan
Tayvan