Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 40 克 奶油 ,切塊
- 100 克 豬粗絞肉
- 200 克 蘑菇 ,切塊或切片
- 500 克 水
- 1 塊 高湯塊 (雞肉或大骨風味)
- 50 克 低筋麵粉 ,先與200克水調勻
-
100
克 蕃茄醬
veya 100 克 罐裝切碎蕃茄 - ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ - 1 大匙 糖 ,依選用蕃茄醬的酸度調整
- ¼ - ½ 茶匙 黑胡椒粗粒 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 整份食譜
- Kalori
- 4008 kJ / 957 kcal
- Protein
- 38.605 g
- Karbonhidrat
- 114.854 g
- Yağ
- 39.814 g
- Lif
- 9.851 g