雞肉丸豆腐味增湯

雞肉丸豆腐味增湯

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 切段
    20 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 柴魚醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 海帶芽 以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 24.2 g
Kalori 773.8 kJ / 185 kcal
Yağ 4 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 13.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...