Cihazlar ve Aksesuarlar
青江菜炒鴻喜菇
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切絲20 克
-
鴻喜菇 洗淨剝散100 克
-
青江菜 切段250 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.789 g
Kalori
169 kJ /
40 kcal
Yağ
2.835 g
Lif
2.309 g
Karbonhidrat
2.614 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan