牛蒡炒牛肉絲

牛蒡炒牛肉絲

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉絲
    200 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 牛蒡 去皮切絲
    150 克
  • 15 克
  • 蠔油
    5 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲(長約5公分)
    10 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 1687.4 mg
Protein 46.5 g
Kalori 2677.2 kJ / 640.4 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 10 g
Doymuş Yağ 117.6 g
Karbonhidrat 60.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...