牛蒡炒牛肉絲
TM6 TM5

牛蒡炒牛肉絲

4.9 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 克 牛肉絲
  • 15 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 150 克 牛蒡 ,去皮切絲
  • 15 克 水
  • 5 克 蠔油
  • 10 克 糖
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)
  • ½ 茶匙 白芝麻

Besin Değeri
şuna göre 4 人份
Kalori
2677.2 kJ / 640.4 kcal
Protein
46.5 g
Karbonhidrat
60.3 g
Yağ
25.5 g
Doymuş Yağ
117.6 g
Lif
10 g
Sodyum
1687.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler