蠔油燜雙菇

蠔油燜雙菇

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 乾香菇 厚肉
    25 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 25 克
  • 杏鮑菇 切滾刀塊
    180 克
  • 熟竹筍 切塊
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 或泡香菇的水
    80 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 1838.6 mg
Protein 14.1 g
Kalori 1885.9 kJ / 450.8 kcal
Yağ 27 g
Lif 10.4 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 44.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...