蠔油燜雙菇
TM6

蠔油燜雙菇

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 25 克 乾香菇 ,厚肉
  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 25 克 油
  • 180 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
  • 200 克 熟竹筍 ,切塊
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油
  • 35 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 糖
  • 80 克 水 ,或泡香菇的水

Besin Değeri
şuna göre 4 人份
Kalori
1885.9 kJ / 450.8 kcal
Protein
14.1 g
Karbonhidrat
44.7 g
Yağ
27 g
Doymuş Yağ
4 g
Lif
10.4 g
Sodyum
1838.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler