Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 克 乾香菇 ,厚肉
- 水
- 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
- 25 克 油
- 180 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
- 200 克 熟竹筍 ,切塊
- 20 克 米酒
- 15 克 醬油
- 35 克 蠔油
- ¼ 茶匙 糖
- 80 克 水 ,或泡香菇的水
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 1885.9 kJ / 450.8 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 1838.6 mg