Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 克 油
- 15 克 蔥, 切段
- 3 朵 新鮮香菇 (約20克),切塊
- 500 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 2 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 水
- 350 克 芋頭 去皮,切塊(4公分)
- 100 克 去皮熟栗子
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1472 kJ / 351 kcal
- Protein
- 26.174 g
- Karbonhidrat
- 26.273 g
- Yağ
- 14.98 g
- Lif
- 2.244 g