Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs précuite
- 400 g de gorgonzola, coupé en lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1h
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 λεπτ.
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux olives
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min