Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Cabillaud façon aïoli
1h
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Poireaux vinaigrette
35min