Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Légumes croquants
1 godz.
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min