![Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c91a327cf1f5b4c76af949b4c823cbbc/Derivates/e90e07ee94f240f8437efc9bd2a82804d0935739.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
veya 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sukiyaki
55 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Cooking White Rice
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min