Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
veya 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéing Shrimp
15 Min
Vietnamese Egg Coffee
10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Roasted Garlic
15 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Steamed Egg Cups
20 min
Shrimp Sauté
25 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min