Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalori
3960 kJ /
946.5 kcal
Yağ
66.5 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
1.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 dk
Stir-fried Clams
35 dk
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Sous-Vide Salmon
1sa
Yasai Yaki
25 dk
Shrimp Sauté
25 dk
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4sa 35 dk
Broccoli Sauté
20 dk
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 dk
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk