
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
946.5 kcal /
3960 kJ
Protein
80.9 g
Yağ
66.5 g
Karbonhidrat
1.1 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Sodyum
3092.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri