Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 105 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • de riz basmati
    250 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • d'épinards frais
    200 g
  • de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
    600 g
  • de poivre blanc moulu
    2 - 3 pincées
  • citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
    1
  • de crème fraîche épaisse
    150 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 463 kcal / 1938.3 kJ
Protein 34 g
Yağ 13.8 g
Karbonhidrat 50.8 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Sodyum 738.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...