Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di tonno fresco a tocchi (3 cm circa)
- farina tipo 00 q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle rosse di Tropea a fette (0.5 cm circa)
- 40 g di aceto bianco
- 10 g di sale
- 30 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1790.8 kJ / 428 kcal
- Protein
- 41.6 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1036.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Pesce spada all'arancia
40min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Calamari alla napoletana
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Insalata di calamari al limone
35min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min