Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Crema allo zafferano
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 350 g di acqua
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 320 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2657.8 kJ / 635.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Karbonhidrat
- 76.1 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1069.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Pasta pasticciata
2h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto zafferano e speck
35min
Pasta panna e salmone
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Pasta alla carcerata
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min