Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 36.3 mg
Alternatif tarifler
Insalata di baccalà sottovuoto
1sa
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1sa
Baccalá alle olive
25 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1sa 10 dk
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1sa
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1sa
Seppie in zimino
40 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Baccalà alla ligure
1sa