Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 36.3 mg
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h