Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 36.3 mg
Alternatif tarifler
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6j
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalá alle olive
25 min
Zuppa di baccalà
1h