Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30min
Seppie con i piselli
40min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Insalata di calamari
55min