Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40p
Polpo in rosso
35p
Polpo agli agrumi
1h
Moscardini al limone
30p
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40p
Insalata di seppioline con frutta secca
30p
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari alla marchigiana
35p
Anelli di totano in umido
30p
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50p
Insalata di calamari
55min
Insalata di totano e piselli al lime
1h