Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Karbonhidrat
- 21.1 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 383 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao en salsa verde
30 Min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1u. 5min
Merluza a la koskera
45min
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h