Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 almejas frescas
- 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina de trigo
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (isteğe bağlı)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
veya 300 g de agua - 2 huevos envueltos en film transparente
- 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1079.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Rape en salsa americana
1h