Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (isteğe bağlı)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 660.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli
45min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Finocchi alla valdostana
40min
Sformato di finocchi
1 Std.
Cipolle al gratin
1 Std.
Tigelle
3h 50 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Pomodori ripieni al tonno
40min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.