
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Condimento
- 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca tritata grossolanamente
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco (isteğe bağlı)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto bianco
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata
- 200 g di bulgur a grana media (cottura 15-20 min.)
- 400 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di fagioli rossi in scatola scolati e sciacquati
- 220 g di tonno in scatola scolato
- 150 g di cetrioli pelati e a cubetti (1 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 532.8 kcal / 2230.5 kJ
- Protein
- 26.2 g
- Yağ
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Lif
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Sodyum
- 474.9 mg