Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 97 g
- Lif
- 13 g
Alternatif tarifler
Petit salé aux lentilles
45min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Sauté de veau Marengo
55min
Cassoulet
13 Std.
Bœuf bourguignon
2h 30min
Pâté de campagne
48 Std.
Lapin aux pruneaux
1h
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Brandade de morue
24h 35min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min