Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 600 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm)
- 250 g de tomates entières pelées au jus (poids net égoutté)
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais
- 1 jus de citron
- 4 brins de persil frais, ciselés, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1229 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Osso-buco
1h 20min
Veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50min
Goulasch
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Lapin aux pruneaux
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min