Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 600 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm)
- 250 g de tomates entières pelées au jus (poids net égoutté)
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais
- 1 jus de citron
- 4 brins de persil frais, ciselés, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1229 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Bœuf bourguignon
2u. 30min
Blanquette de veau
1 Std.
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Goulasch
50 min
Pot-au-feu
1u. 40min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55 min