Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20 min
Limoncello-Creme
5h
Basilikumeis
10h 30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min