Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4u. 35min
Marinierte Tomaten
35 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1u. 40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min