Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 420 kJ / 100 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30 min.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 godz. 50 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2小时 20 分钟
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Bouillabaisse
1 godz.
Zabaglione al Prosecco
15 Min