Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 6 Zwiebeln (180 g), Hälften in je 3 Spalten geschnitten
- 3 Knoblauchzehen, in feinen Scheiben
- 300 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 2 rote Paprika (à 180 g), in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Rinderhüftsteak, am Stück
- 80 g Weißwein
- 120 g Geflügelfond
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1505 kJ / 359 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steak mit Bohnenpüree
40 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 Std.
Lachs im Päckchen
40 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 min