Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
veya 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 69 g
Alternatif tarifler
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 menit
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1j 25 menit
Pastel de pollo y batata extra dulce
1j
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Soufflé de calabaza
1j
Bondiola con cremoso de batata
1j 20 menit
Empanadas de carne
1h 50min
Budín de naranja
1j
Budín de mandarinas
55 Min
Chipa
30 min