Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
veya 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 69 g
Alternatif tarifler
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Fajitas de carne
1 Std.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Pastel de pollo y puerro
50 min
Pastel de papa
1h 10 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 godz.
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Lomo a la mostaza
1h 45 min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Salsa criolla
5min