Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
veya 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 21.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 688.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Níscalos guisados
30min
Porrusalda con bacalao
40 dk
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Marmitako
40 dk
Emulsión de marmitako negro con rape
40 dk
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 dk
Rollo de bonito
1h 10min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.