Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
veya 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 21.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 688.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Porrusalda con bacalao
40min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Porrusalda con calabaza
50min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Cardo con almendras
20 Min
Marmitako
40min