Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
veya 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chips aux graines et rillettes de thon au citron vert
45min
Cake caprese aux tomates confites
1 godz. 30 min
Tzatziki comme en Grèce
40min
Guacamole en trois versions
10 Min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1 Std. 15 Min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 godz. 20 min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho de tomate
20min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min