Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo rosso stufato
45 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Cassoeula
1hod. 25min
Crauti
96sa
Contorno di verza
35 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35 Min
Crauti e würstel
35 Min