Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Puccia
1 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cavolo rosso stufato
45min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Contorno di verza
35 Min