Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Fegato alla veneziana
35min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Contorno di verza
35min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Broccoli e salsiccia
30min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Crauti e würstel
35min
Costine in umido
1h 20min
Cassoeula
1 Std. 25 Min