Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di porri a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 40 g di vino bianco
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 160 g di pasta secca tipo fusilli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 59.2 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Vermicelli di scammaro
30 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min