Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carote a rondelle
- 250 g di patate rosse a pezzi
- 400 g di bietole fresche (foglie e coste), a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 100 g di crostini di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Fagioli in umido
1h 30 min.
Cicorie stufate
35 min
Minestra di verze e patate
1h
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30 min.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Ceci in umido
1h 30 min.