Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carote a rondelle
- 250 g di patate rosse a pezzi
- 400 g di bietole fresche (foglie e coste), a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 100 g di crostini di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Minestra di verze e patate
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Cicorie stufate
35 Min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min