Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)

Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)

4.6 132 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

Pesto di rucola e pomodori secchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di pomodori secchi
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 320 g di pasta tipo penne rigate senza glutine

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 13.7 g
Kalori 2372 kJ / 567 kcal
Yağ 25.9 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 69.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...