Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
- 200 g natas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2944 kJ / 703.6 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 78.5 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 772.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Salada de batata com atum e ovo
40min
Empadão de couve-flor
1 Std. 35 Min
Feijoada à marinheiro
1h
Caldeirada de polvo
1h
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Frango à Gomes de Sá
1 godz. 20 min
Carbonara de salsichas
40min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Arroz de frango
50 min
Fusilli com frango no forno
35min