Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 postas de bacalhau demolhado
- 500 g água
- 3 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 10 g vinagre
- 30 g coentros
- 4 dentes de alho
- 520 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1575.5 kJ / 376.6 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 3034.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min
Empadão de lulas
1h 25min
Salada com tâmaras e laranja
25 min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Empadão de couve-flor
1 godz. 35 min
Caldeirada de conservas
35min
Cuscuz de caldo-verde
20min
Feijoada à marinheiro
1u.
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1u.
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 min