
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'orge perlé
- 1 branche de céleri coupée en tronçons de 5 cm environ
- 2 échalotes
- 4 gousses d'ail
- 30 g de beurre coupé en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ citron jaune non traité zeste et jus
- 700 g de bouillon de légumes
- 800 g de tomates concassées en conserve
- ½ c. à café rase de paprika fumé, moulu et 2 pincées
- 1 c. à café bombée de thym frais et 2 branches effeuillées
- 1 c. à café rase de cumin en poudre et 1 pincée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de feta coupée en dés de 1 cm de côté
- 100 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 574 kcal / 2406 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 33 g
- Karbonhidrat
- 46 g