Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 500 g de almejas frescas
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín
- 4 lomos de bacalao al punto de sal
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2591 kJ / 620 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 47.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 618.6 mg
Alternatif tarifler
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Merluza a la koskera
45 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.