Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 huevos duros
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2090 kJ / 500 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 44.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 798.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milhojas de repollo
1h 15min
Acelgas en adobillo
40min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Repollo salteado
25min
Sopa armenia de repollo
50 min
Guarnición de lombarda
30min
Asadillo de judías verdes
40min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Acelgas con tomate
30min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min