Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 huevos duros
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2090 kJ / 500 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 44.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 798.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min