Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 39.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 1308.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Garbanzos con chistorra
40min
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35 Min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1h 30min
Cocido maragato
3u. 50min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min