Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Calamar à la piperade
35min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Osso-buco de lotte
45 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min