Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 700 g de seiche, détaillée en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1048.5 kJ / 249.5 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 981.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Lotte à la diepoise
40 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Calamar à la piperade
35min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Raie aux câpres
45 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min