Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1865 kJ / 445 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Lapin marengo
1 Std.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 Std.
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Lapin à la provençale
1 Std.
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min