Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1865 kJ / 445 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin marengo
1 Std.
Alicuit de canard
1 Std.
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Coq au vin
9h 40min
Pintade au chou
1h 10min
Estouffat toulousain
2h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Poule au pot béarnaise
2sa 15 dk
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min