Lapin braisé au vin moelleux

Lapin braisé au vin moelleux

4.1 21 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • 300 g de fenouil détaillé en lanières
  • 300 g de carottes coupées en tronçons
  • 50 g de beurre
  • 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
  • 1 bouquet garni
  • 100 g de vin blanc moelleux
  • 300 g de fond de volaille reconstitué
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 47.5 g
Kalori 1865 kJ / 445 kcal
Yağ 23.3 g
Lif 4.5 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...