Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 feuilles de chou frisé, de grande taille
- 600 g d'eau
- 2 tranches de pain de mie blanc tranché et sans croûte
- 50 g de lait demi-écrémé
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 8 - 10 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de viande d'agneau, détaillée en dés (2 cm env.)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513 kJ / 364 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alicuit de canard
1h
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Sauté de veau Marengo
55min
Blanquette de veau
1h
Alouettes provençales
1h 30min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Aillade de veau
1h 30min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1h 10min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min