Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 Min
Asparagi sottovuoto
50 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min