Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 (12 değerlendirme)

Malzemeler

Crema di Parmigiano Reggiano

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Impasto

  • 200 g farina tipo 00
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
  • 250 g di scamorza a fette
  • 1 uovo, leggermente sbattuto

Besin Değeri
şuna göre 1 fetta
Kalori
2092.7 kJ / 500.2 kcal
Protein
29.5 g
Karbonhidrat
26.7 g
Yağ
31.4 g
Doymuş Yağ
13.8 g
Lif
0.8 g
Sodyum
1128.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler