Uyumlu sürümler
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1128.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min.
Plumcake patate e speck
2h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Crostata salata multicolore
1h
Crostata ripiena alle mele
2h
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30 min.
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h 15min
Torta de gee
1h 30 min.
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min