Uyumlu sürümler
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1128.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette di peperoni
1h
Polpettone croccante
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Coppa cookies
3h 30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Pastiera salata
2h
Plumcake patate e speck
2h