Uyumlu sürümler
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1128.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plumcake patate e speck
2 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 godz. 15 min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Bocconcini di carote e patate
40min
Torta agli agrumi
45min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min