Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 150 g de filet de truite saumonée sans peau, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 400 g de langoustines, de belle taille
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 835.8 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1374 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Choucroute de la mer
35 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Sauce dieppoise
35 min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Choucroute de la mer
40 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Raie aux câpres
45 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min