Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de filets de saumon frais, coupés en gros dés
- 2 œufs
- 2 c. à soupe bombées de farine de blé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- le jus d'un citron jaune
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature (1 yaourt)
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 50 g de pousses d'épinards
- 750 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Bûche de poisson
13u.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Bûche de la mer
13u.
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min
Pain de saumon
1h 20 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1sa 35 dk
Cannelés au thon
40 min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h